Domov Predstavitev Apartma Akacija** Apartma Lastovice** Cenik Lokacija Fotogalerija Povpraševanje / rezervacija
HITRI KONTAKT
Apartmaji NA BRDI Dekani 53 6271 Dekani, SLOVENIJA Tel.: 05 6582 009 GSM Irena: 031 510 825 GSM Borut: 051 341 567 e-mail: na.brdi@telemach.net GPS koordinate: S 45° 32' 23,709" V 13° 49' 22,614"
VREME
Kliknite na sliko ...
Prostor za piknike
Kot uporabnik naših apartmajev imate možnost uporabiti naš prostor za piknike. Prostor za piknike … Preberi več 
© Copyright 2016-2018 Apartmaji NA BRDI · Varstvo osebnih podatkov - Piškotki
Naše živali
Smo ljubitelji živali in to se pri nas pozna na vsakem koraku. Nad njimi so zelo navdušeni otroci. Prav ta ... Preberi več 
Fotogalerija
Več fotografij najdete v Galeriji slik.
Zanimivosti
Nakup vina in oljčnega olja Prireditve Pohodi Plezalna stena OSP Strunjan ... Preberi več
Predstavitev
Nahajamo se v mirnem okolju, ki je od slovenske obale – Kopra in Ankarana oddaljeno le 9 km, kar pomeni 10 minut vožnje z avtom. Imamo dva mansardna apartmaja z imenom AKACIJA in LASTOVICE, ki se skrivata sredi bujne zelene okolice v pravi oazi miru, kjer lahko začutite vse prednosti blagodejnega stika z naravo in živalmi. Pred apartmaji je veliko travnate površine z mizico in ležalniki. Na voljo vam je tudi pokrit nadstrešek v vrtu, z grillom, mizico in klopco. Apartmaja imata zaseben vhod.
Tudi na otroke smo mislili in že njihovo prešerno rajanje, ko pridejo k nam pove vse. Imajo otroško igrišče z gugalnicami, koš,  malo nogometno igrišče, igrišče za badminton, odbojko, mini golf in namizni tenis. Z zanimanjem si ogledujejo tudi naše konje in ostale živalice.
Pri nas je najlepše v mesecu maju, ko v zraku že od daleč vohate omamni vonj cvetočih akacij in preko sto dišečih vrtnic, ki so zasajene na posestvu. Zanimiva lokacija za plezalce, saj je nedaleč stran od nas (9 km) vasica Osp, katera je plezalcem Evrope dobro poznana po zahtevni plezalni steni. Lokacija pri nas je tudi odlična izhodiščna točka za pohodništvo.
Fotogalerija
APARTMAJI NA  BRDI, Dekani, SLOVENIJA 
Izračun razdalje med kraji
Pri Ančki - slovenska zastava Pri Ančki - angleška zastava Pri Ančki - nemška zastava Pri Ančki - italijanska zastava Predstavitev